Robert Long i PNL al Respira 130 de BTV

La Programació Neurolingüística (PNL), ideada a mitjans dels 70 pel lingüista John Grinder i pel psicòleg Richard Bandler, estudia quina és l’estructura que amaga la nostra experiència subjectiva. Quins són els guions que construeixen les pel·lícules de cadascú. I també proposa un model i un seguit de tècniques per millorar la nostra comunicació, tant intra-personal, com amb els altres.

Robert Long va néixer a Oakland, a la badia de San Francisco. Té una llarga experiència com a professor de teatre educatiu i animació sociocultural i també és guionista de projectes multimèdia aplicats al món educatiu. És formador de PNL a l’Institut Integratiu, situat al Clot.

Créixer és un esforç constant, cal repensar-se, posar en dubte tot el que creiem i estar oberts al canvi. La PNL ens calça les botes i ens porta tan lluny com estiguem disposats a arribar.

Òscar té 10 anys i pateix una greu malaltia. Imagina que cada dia que passa equival a deu anys de vida.

La PNL és un conjunt de tècniques senzilles i pragmàtiques que funcionen ràpidament. De fet és una tècnica socràtica per adonar-se dels propis recursos, desenvolupar la flexibilitat i fomentar la responsabilitat personal. I que finalment persegueix que puguem escriure i interpretar els guions que vivim més conscientment i lliurement, sabent allà a on volem anar.

1 comentario en “Robert Long i PNL al Respira 130 de BTV

  1. Pingback: Ressenya curs PNL amb Robert Long | Pep Payo

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.